U zoekt een kliniek voor botox, fillers, of skinboosters?

Fillers skinboosters botox

Voor huidverjonging en huidverbetering

SKINBOOSTERS

Wil je graag een huid die straalt en weer zachter aanvoelt? Een skinbooster maakt dit mogelijk. Met een skinbooster verbetert de conditie en de elasticiteit van de huid en worden fijne lijntjes verzacht. Uw huid ziet er weer jonger uit en voelt egaler aan. Skinboosters kunnen toegepast worden voor het gezicht, hals, decolleté en de handen.

HYALURONZUUR FILLERS

Bent u op zoek naar een manier om de tekenen van veroudering tegen te gaan? Maar wilt u wel een natuurlijk resultaat? Dan is een filler op basis van hyaluronzuur een goede keuze. BoClinics bied een ruim assortiment aan hyaluronzuur fillers. Wij bieden de fillers van Juvederm, Belotero en Stylage aan. Afhankelijk van de behoeften van uw huid maken we de keuze voor een bepaalde filler. Alle fillers kunnen op zichzelf of gecombineerd met elkaar worden gebruikt; voor een esthetische oplossing op maat. Naast het gebruik van fillers voor rimpeltjes in het aangezicht zijn fillers ook uitermate geschikt als u uw lippen meer volume wilt geven.

BOTOX

Botuline toxine (beter bekend als Botox) is een medicijn om de spieren tijdelijk te laten ontspannen, hierdoor worden rimpeltjes weer glad getrokken. Botuline is met name geschikt om rimpeltjes veroorzaakt door mimiekspiertjes te behandelen, zoals bijvoorbeeld de frons tussen de wenkbrauwen, het voorhoofd en de kraaienpootjes. Maar het kan ook gebruikt worden om de wenkbrauwen of de mondhoeken te liften. In de juiste handen kunnen met botox mooie en zeker ook heel natuurlijke resultaten worden bereikt. Na een behandeling is het resultaat nog niet direct zichtbaar, dit duurt gemiddeld 5 dagen. Meestal blijft het resultaat 3-4 maanden zichtbaar. Botuline toxine mag alleen gebruikt worden door geregistreerde artsen. Daarom werken wij met artsen die aangesloten zijn bij de NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde), waardoor u verzekerd bent van kwaliteit en een veilige behandeling en werken met gerenommeerde merken, daarmee kunnen zij de resultaten, de duur van het effect en de veiligheid van de behandeling optimaal waarborgen en controleren.

HOE WERKT HET?

SKINBOOSTERS Fillers BOTOX

Cosmetische geneeskunde is een fantastisch vak. Een kleine aanpassing in het gezicht kan al een groot verschil maken; voor je uiterlijk, maar ook voor je zelfvertrouwen! Bij MOOIZ komt een cosmetisch arts gespecialiseerd in injectables, soft laser en kleine cosmetische chirurgie.
Omdat we er veel waarde aan hechten dat een ingreep veilig en zorgvuldig gebeurt, heb je altijd eerst een gesprek met de cosmetisch arts. Samen met jouw kijkt zij welke mogelijkheden er voor jouw zijn en krijg je de gelegenheid tot het stellen van vragen.
Tijdens dit consult zullen er ook vragen worden gesteld over jou gezondheid.

Contact

Heeft u vragen? stuur dan een  mail naar