SalonnePro bij Mooiz

Voel de kracht van de natuur op je huid

Voor huidverjonging en huidverbetering

SalonnePro

Onze producten zijn dierproefvrij, parabenenvrij, siliconenvrij, sulfaatvrij, vegan, vrij van microplastics, phthalatenvrij en vrij van hoofdallergenen uit parfum.

Het Nederlandse skincare merk Salonnepro legt de focus op natuurlijke huidverbetering voor iedereen. De producten worden in Nederland geproduceerd. Salonnepro houdt bij iedere stap in het ontwikkel- en productieproces rekening met de impact op mens, dier en milieu.

Omdat Salonnepro er voor ieder huidtype wil zijn, bestaat het assortiment uit veel verschillende skincare producten. De producten worden zo samengesteld en ontwikkeld dat ze met het lichaam samenwerken. De formules zijn daarom nietalleen gericht op verschillende huidtypen, maar ook op huidaandoeningen. Zo bevat de lijn bijvoorbeeld skincare producten voor de gestreste huid, een ongebalanceerde huid, pigmentstoornissen, een vochtarme huid en acne. Salonnepro verwerkt in de SPA lijn bewezen effectieve vitaminen, zoals vitamine E, C, B5, B3 en A. Verder wordt gebruikgemaakt van actives en peptiden zoals ‘benzoylperoxide’ en ‘salicylzuur’. De actieve werkstoffen worden aangevuld met allerlei natuurlijk producten waar je huid heel blij van wordt.

Contact

Heeft u vragen? stuur dan een  mail naar